This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Loading...
Vegateszt 2017-05-20T20:28:49+01:00

Vegateszt

Gyors, Fájdalommentes Allergiavizsgálat – 600 féle Tesztanyaggal

Az allergia korunk egyik leggyakoribb úgynevezett „civilizációs” betegsége, az immunrendszer túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Az ilyen anyagokat allergéneknek (pollen, állati szőrök, atkák, penészspórák, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek stb.) nevezzük. A fejlett nyugati országokban a lakosság 20-30%-a szenved valamilyen allergiás megbetegedésben. Az ipari szennyezés, a városi életforma, a vegyszerek és műanyagok megjelenése hihetetlen mértékben megsokszorozta az allergén anyagok számát.

Aki szénanáthával, csalánkiütéssel, asztmával, ekcémával küszködik, netán ismeretlen eredetű kiütése van, biztosan kivizsgáltatta már magát, de a kiváltó ok felderíthetetlensége csak a tünetek kezelését teszi lehetővé. Ugyanakkor bizonyos ételek, gyógyszerek, anyagok elkerülése, életkörülmények megváltoztatása teljes tünet- és panaszmentességet eredményezhet minden gyógyszeres beavatkozás nélkül is.

A Vegateszt experttel végzett gyors, fájdalommentes allergiavizsgálat során Magyarországon egyedülálló módon, a legkorszerűbb német technológiával több mint 600-féle tesztanyagról (melyek közül 400 élelmiszer) állapíthatjuk meg, hogy felelős-e az ismert vagy esetleg ismeretlen eredetű allergiás tünetekért. A Vegateszt kimutatja a szervezet érzékenységét bármilyen anyagra anélkül, hogy azzal direkt kontaktusba hoznánk, vagyis teljesen fájdalommentes. A vizsgálat nem tűszúrással történik, hanem az elektroakupunktúra elvén a kézen található akupunktúrás pontok elektromos potenciaváltozásait mérjük, érzékelő elektróda segítségével.

Élelmiszer Intolerancia Vizsgálat, Candida Szűrés

Köszönhetően az élelmiszeripar eltolódásának a finomított és mesterséges anyagok irányába az elmúlt évtizedekben hihetetlenül megnőtt az élelmiszer intoleranciában (laktóz, glutén érzékenység) érintettek száma. Az ételallergiával szemben az élelmiszer intolerancia nem vált ki azonnali heves immunreakciót, hanem a tünetek lassan, fokozatosan alakulnak ki és elsősorban az emésztőrendszer érintett (puffadás, hasmenés, székrekedés, gyulladások) de az általános közérzetre (fáradtság, migrén) is kihatnak. A gyulladt bélrendszerben felborul a bélflóra egyensúlyi állapota ami gyakran a candida gombák elszaporodásához vezet.
A Vegateszt segítségével candida szűrést és több száz élelmiszer intolerancia vizsgálatát is el tudjuk végezni, így ki tudunk alakítani egy olyan személyre szabott étrendet, amelyet betartva az emésztőrendszer helyreáll, az általános közérzet és energiaszint jelentősen javul.

A Vegateszt a következő vizsgálatok elvégzésére alkalmas:

 • Általános állapotfelmérés (szervek állapota)
 • Allergiavizsgálat (600 féle tesztanyag)
 • Élelmiszer intolerancia vizsgálat (400 féle élelmiszer)
 • Vitamin-és ásványianyag hiány teszt
 • Candida szűrés
 • Gluténérzékenység vizsgálat
 • Laktózérzékenység vizsgálat
 • Nehézfém terheltség vizsgálat
 • Sav-bázis egyensúly mérés
 • Gyógyszerhatékonyság teszt
 • Kozmetikumok tesztelése (hozott tesztanyagból!)
IDŐPONTOT KÉREK